Uhvatila sam sina kako me potajno gleda svaku noć kada se tuširam: Jedne vrele večeri sam odlučila mu da pružim šta traži - supercarobnisvijet.com

Uhvatila sam sina kako me potajno gleda svaku noć kada se tuširam: Jedne vrele večeri sam odlučila mu da pružim šta traži

Moje ime je Danica i živim u jednom naselju u blizini Banja Luke. Meni su skoro 42 godine i dobro izgledam za svoje godine, mnogi mi daju komplimente i ne vjeruju da imam toliki broj godina.

Kažu da izgledam kao neka djevojka od 25 do 30 godina i meni to mnogo prija. Redovno treniram i ispravno se hranim, tako da za sebe mogu reći da sam u izuzetnoj dobroj formi.

Inače, po zanimanju sam profesrica matematike, a u braku sam već pet godina, potpuno sam zaljubljena u njega i nije mi smetalo što je on iza sebe imao brak kao i dijete iz njeg. Njegov sin se zove Marko i on ovo ljeto puni 22 godine.

Odavno sam primijetila da me gleda, a jedne noći sam ga uhvatila kako je u sobi sam i da se samozadovoljava. Totalno sam ostala u šoku kad sam vidjela kolika mu je ona stvar među nogama.

Sjeli smo da ručamo, a ja sam u jednom trenutku odlučila njegovu šaku staviti na svoje grudi, od toga je sve brzo počelo, a mi smo ubrzo otišli u spavaću sobu i ostali smo goli. Sve se to izdešavalo dok je njegov otac bio na poslu, a ja sam odlučila da mu pružim ono što mu treba. On je bio u stanju šoka, a oboje smo se dogovorili da nećemo nikome ništa reći o ovome.

Ne znam ni sama šta da radim, mnogo se kajem, ali mi je i bilo mnogo lijepo voditi ljubav sa svojim sinovcem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *