Udarna vijest u Srbiji - bahatila se i solila pamet kome je stigla, dobila je otkaz na Happy TV - evo šta se desilo - supercarobnisvijet.com

Udarna vijest u Srbiji – bahatila se i solila pamet kome je stigla, dobila je otkaz na Happy TV – evo šta se desilo

Jovana Jeremić zasigurno je netko tko je posljednjih mjeseci uzburkao cijelu srpsku javnost. Sve je počelo s njezinim plačem i bijedom  kad je ispričala svoju pustolovinu iz djetinjstva, kada je u godini kada je trebala biti student generacije ta nagrada jednostavno ukinuta.

Nakon toga imala je snažan ispad i uglavnom je srpska javnost osuđivala, ali nije prestajala šokirati javnost. Jaja ne slikam, jer ne podnosim miris octa i kuhanih jaja po kući. Imam ženu koja to radi umjesto mene i plaćam joj više da ih samo napravi? Njezin najveći biser koji je izlegla za Uskrs.

Nakon toga vrijeđala je sve žene za koje je rekla da nisu znale dopustiti da se osoba udeblja i opusti, jer ima savršenu liniju, a o njezinoj djeci brinu sluškinje koje brinu o čistoći samog stana. Nikad nije pitala rade li te žene i koja je njihova stvarna plaća. Vrlo je dobro poznato da ima vrlo gledan jutarnji program na Happy TV, a danas je poput bombe odjeknula vijest da je dala ostavku na ovoj televiziji i prešla na suparničku Prvu TV.

Vojislav Milošević odmah ju je podržao, njenog supruga, koji joj je uvijek bio najveća podrška. Vjerujemo da je od matične TV dobila mnogo izdašniju financijsku ponudu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *