Udarna vijest - Velja Nevolja zaradio infarkt u beogradskoj samici - ni tv-a ni interneta, doktori reagovali odmah, evo kako se sad osjeća - supercarobnisvijet.com

Udarna vijest – Velja Nevolja zaradio infarkt u beogradskoj samici – ni tv-a ni interneta, doktori reagovali odmah, evo kako se sad osjeća

Kada je riječ o udarnim vijestima u posljednje vrijeme, čak i više od dva mjeseca, mjesto broj jedan zasigurno je uhićenje Veljka Belivuka, i njegove kriminalne organizacije koja je sijala strah na ulicama Beograda, ali i širom Srbije, te na vrijeme nakon uhićenja, sve je polako počelo. Užasi i užasi isplivali su na površinu, a ljudi su bili šokirani nekim detaljima. Tijekom policijske istrage otkrivene su 3 kućice s “kutijama” u kojima su Velja i njegovi suradnici mučili i ubijali ljude s kojima su imali određenih problema.

Veljko Belivuk označen je kao državni neprijatelj broj jedan, a sa sobom je poveo i svog klijenta Radoja Zvicera, čiji je “Kavački klan” također pao, a trenutno je u bijegu u Južnoj Americi. U javnost su procurile strašne slike i informacije o tome kako su od ljudskog mesa pravili ćevape, koje su kasnije pekli na roštilju. Sada su izašle najnovije informacije o Veljku Belivuku, koji se nalazi u samici Centralnog zatvora u centru grada. Detalji istrage pokazali su da su za sada, koliko imaju podataka i dokaza, pronašli identifikaciju za 17 osoba, a način na koji su ubijeni i mučeni, možemo usporediti samo sa prizorima iz nekih horor filmova.

Kada se u cijelu ovu priču uključio državni vrh, otkrivena je još jedna kućica u kojoj je pronađena mlin za meso, a oko te iste vikendice na raznim mjestima pronađeni su ljudski ostaci pokopani na nekoliko mjesta. Belivuk čak stvara probleme u zatvoru, pa stražari s njim često imaju problema, plače, moli, moli, a ponekad zna i zaprijetiti, jer mu je očito teško iza rešetaka. Kad je čuo informaciju da je pronađena vikendica s mlinom za meso, bio je u predinfarktnom stanju, pa su čak i liječnici morali intervenirati. Ni Marku Miljkoviću ne ide ništa bolje u drugom zatvoru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *