Svi je znate - najpoznatija srpska pjevačica otkrila tajne pr0stituc1je: nema kod mene ni kafe ispod 500 eura - supercarobnisvijet.com

Svi je znate – najpoznatija srpska pjevačica otkrila tajne pr0stituc1je: nema kod mene ni kafe ispod 500 eura

Elitna prostitucija postala je vrlo popularna u posljednjih nekoliko godina. Mnogo je stvari u posljednje vrijeme izašlo na vidjelo, a kad je cijela javnost na Balkanu vidjela koje su poznate osobe pale u toj akciji, nikome nije bilo dobro. Razni pjevači, imali smo i profesore, žene koje su radile na sudovima, kao i poznate političare.

Svi su prepoznali način na koji je vrlo lako zaraditi novac od prostitucije u visokim krugovima, a danas govorimo o super poznatoj Srpkinji koja se ovim zanatom bavi vrlo dugo i koja je do sada jako dobro zarađivala. Elektra Elit već dugo ne živi u Srbiji, transrodna je osoba, a u emisiji “Novo jutro” komentirala je sudjelovanje Uraganki na Eurosongu i rekla da ozbiljno razmišlja o isprobavanju u tim vodama.

Podsjećamo, ona službeno radi kao elitna prostitutka u Švicarskoj, ima i njihovu plaću, a kako kaže, malo je Bugarki i Rumunja počelo kvariti posao jer sada imaju sat vremena užitka između 150 i 200 franaka. Sat zadovoljstva Elektrom Elite iznosi između 800 i 1.000 franaka.

Ono što je također zanimljivo jest da od bogatstva nema koristi, jer najbolju zaradu imaju obični radnici, koji znaju podizati kredite da bi bili s njom. Vaše mišljenje o Elektri Elit?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *