Šok informacija - Ceca i ekipa ubacili 6.5 miliona eura u Srbiju od droge i oružja, otkrivena je i krimi mreža Zvicerovih partnera - supercarobnisvijet.com

Šok informacija – Ceca i ekipa ubacili 6.5 miliona eura u Srbiju od droge i oružja, otkrivena je i krimi mreža Zvicerovih partnera

Taman kad se situacija s organiziranim kriminalom malo smirila oko 15 dana, i počeli smo razgovarati o nekim ljepšim temama poput novih doza cjepiva, pada broja pacijenata u Srbiji, novih investitora, sada smo opet u svijetu kriminala . Iako je Veljko Belivuk iza rešetaka od februara, prema posljednjim informacijama, vrlo mu je teško izdržati samicu.

Viče, prijeti da nikome ne da mira, a stražari su poludjeli od njegovih zahtjeva, a povrh svega ostali zatvorenici ne mogu spavati od njega i njegove buke. Kako dani prolaze, dokazi za dokazima opet izlaze, a Zvicer i Belivuk, čini se, ne izdržavaju doživotnu kaznu. Tako je slovenska policija sada izašla s informacijom da je iz Španjolske u Srbiju prokrijumčareno čak 790 kilograma kokaina i 6,5 milijuna eura gotovine.

Također su potvrdili da su kriminalci komunicirali putem aplikacije Skye i putem šifriranih telefona, a nitko nikoga nije zvao imenom, već tajnim nadimcima. I drugi članovi grupe, njih oko 60, također su koristili tajne nadimke, a poveznica između Srbije i Španjolske bio je Milan Vujotić iz Podgorice. Ana Marija Mandić, koja je imala nadimak Ceca, preuzela je sve poslove u martu 2019. godine.

Kriminalna skupina funkcionirala je na isti način kao i klan Kavački u Crnoj Gori. Uloge su točno podijeljene i znalo se tko što radi, a imali su i računovođe, koje su strogo raspoređivale novac na sve strane. Koristili su nadimke: Notorious big, Jorgic, Triple XXX, Koko Šanel, Ribar, Džoker, kao i mnogi drugi nadimci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *