Neviđena scena - Anastassija bez gaća na rođendanu - mater prešišala, njenom pokojnom ocu pozlilo u grobu kad je ovo vidio - supercarobnisvijet.com

Neviđena scena – Anastassija bez gaća na rođendanu – mater prešišala, njenom pokojnom ocu pozlilo u grobu kad je ovo vidio

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE NEDAVNO PROSLAVILA SVOJ ROĐENDAN SA MNOGOBROJNIM PRIJATELJIMA IZ PRIVATNOG ŽIVOTA I SVIJETA ESTRADE.

U središtu pozornosti bili su pjevačica Katarina Grujić i njezin dečko nogometaš Aleksandar Gobeljić koji je glazbu ukrasio novčanicama od 500 eura, a sve kamere bile su okrenute prema njemu, jer u stvarnosti u ovom trenutku to je velik novac. Svi su nestrpljivo čekali trenutak kada će se pojaviti slavljenica koja je proslavila 23. rođendan, a ovom je prigodom bila odjevena u kratku žutu korzet haljinu, a sve prisutne zanimalo je nosi li uopće donje rublje, jer je bilo očito da ispod dubokog dekoltea nije imala grudnjak.

Njezina posebna gošća bila je Elma Sinanović iz Novog Pazara koja je dovela pune vreće poput pita, datulja i još mnogo toga. Anastasija je dobila puno lijepih poklona, ​​a zasigurno ju je najviše iznenadio zaručnik koji joj je dao odmor na grčkom Mykonosu. Evo, pogledajte sami slike i pogledajte kako je sve to izgledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *