Aca Lukas nikad iskreniji i brutalnili opleo po Urgankama - ono što je rekao za njih je šokiralo regiju, fuuj - supercarobnisvijet.com

Aca Lukas nikad iskreniji i brutalnili opleo po Urgankama – ono što je rekao za njih je šokiralo regiju, fuuj

Prije samo nekoliko dana Eurosong je završio, a najveće razočaranje sigurno je doživjela Srbija jer su djevojke iz grupe Hurricane podbacile u finalu gdje su nastupile s pjesmom “Loco, loco”. Mnogi su imali velika očekivanja, jer je pjesma u samo dva dana nakon polufinala imala preko 6 milijuna pregleda, pa su svi mislili da će zauzeti neko visoko mjesto.

No, kad je glasanje započelo, uslijedio je hladan tuš za njih, jer nitko osim Makedonije i Hrvatske nije glasao za njih, samo im je glasanje publike na kraju pomoglo, pa su zauzeli 15. mjesto. Odmah sutradan vratili su se u Beograd, s velikim osmijehom na licu, kao da su sa sobom donijeli pobjedu, ali na njihovu nesreću, pobjeda je nakon više od 30 godina otišla u Italiju. Mnoge poznate osobe dale su podršku ovim djevojkama, a nakon nastupa naših predstavnika komentirala je Jelena Karleuša koja je rekla da su djevojke sjajne pa se Aca Lukas odlučila oglasiti nakon nje.

Njegovo je mišljenje da za Eurosong nije dovoljno poslati samo dobru pjesmu i nekoga tko lijepo izgleda, a svaki put kad bi netko otišao na isto natjecanje bio je mišljenja da će i sam pobijediti, pa svaki put mjesto nije na zavidnoj razini. Prema njegovom mišljenju, djevojke su učinile što su mogle, a on misli da su jedino što su pokazale bila ta energija i ništa više, ali sve ono loše ne ovisi o njima. Također je istaknuo da djevojke ni na koji način nisu krive, pjesma je bila dobra, možda je mogla i bolja, a možda i ne. Kad je riječ o njihovom izgledu, rekao je da su zaista lijepe, ali da su se odijevale katastrofalno, a što god bilo loše te noći nije bilo na njima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *