Vanredna vijest - Nole samo pao, nepomično leži- muk u Beogradu, svi se za glavu hvataju (video) - supercarobnisvijet.com

Vanredna vijest – Nole samo pao, nepomično leži- muk u Beogradu, svi se za glavu hvataju (video)

Novak Đoković zasigurno je jedan od najvećih tenisača koje je Balkan ikada imao u svojoj povijesti. Suvereni je vladar ATP liste i vjerojatno će za nekoliko godina postati najbolji tenisač u povijesti ovog sporta. Međutim, Rafael Nadal i Roger Federer stoje mu na putu, jer obojica imaju više Grand Slamova od njega.

Za koji dan će imati generalni debi u Roland Garrosu, koji je na programu od 31. svibnja, ali najveća prepreka zasigurno će biti Rafael Nadal, kojem su kladionice opravdano dale ulogu favorita i koeficijent 1,85. Novak je neopravdano zapostavljen, jer je trenutno kvota na njega 4,50.

Prije samo 7 dana igrali su finale Rima, gdje je Rafael Nadal bio za nijansu bolji. Ovih se dana u Beogradu igra još jedan turnir na terenu koji je dobio naziv “Belgrade Open”, a na njemu je sudjelovao Novak Đoković jer je jedan od glavnih organizatora, kao i činjenica da se želi prilagoditi na tlo što je više moguće. Danas se u utakmici s njemačkim predstavnikom okliznuo i umalo zaradio tešku ozljedu.

Međutim, kad je neko vrijeme ostao na zemlji, ustao je, obrisao prašinu sa sebe i malo šepajući. Zaradio je samo manju ogrebotinu na ruci i nozi, uvjerite se i sami kako je sve to izgledalo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *