Svetlana Bojković priznala da je bila preljubnica- varala sam i jednog i drugog sa ovim čovjekom - Srbija u šoku - supercarobnisvijet.com

Svetlana Bojković priznala da je bila preljubnica- varala sam i jednog i drugog sa ovim čovjekom – Srbija u šoku

Svetlana Ceca Bojković zasigurno je jedan od najeminentnijih glumaca u cijeloj regiji. Ona je ta stara glumačka škola i može se reći da je imala više nego plodnu karijeru, koja je bila ispunjena sjajnim hitovima. Međutim, ono što je definitivno obilježilo njezinu karijeru bila je hit serija “Bolji život”, po kojoj su je se svi sjećali.

Međutim, njezin privatni život uvijek je patio, a koliko je imala sreće u ljubavi govori činjenica da je iza sebe izgubila 2 braka, a sada je u trećem i kaže da ne bi mogla izdržati brodolom broj 3. Ono što je iznenadilo cijelu srpsku javnost bilo je to što je u medijima otvoreno priznala da je bila preljubnica u prva dva braka i da se toga uopće nije sramila, jer je jednostavno slijedila otkucaje srca.

MILOŠ ŽUTIĆ njezin je prvi suprug s kojim ima kćer Katarinu koja se također bavi glumom, a vrlo je uspješno svoj talent očito izvukla na majku. No, kako je nedavno izjavila dok je bila u braku s njim, počela ga je varati sa svojim drugim budućim suprugom Ljubomirom Draškovićem. Njihova je ljubav bila jača od svega, pa je počela živjeti s njim, čak i prije nego što se razvela od prvog supruga.

Bila je premlada za prvi brak, ali ne žali jer je s njim imala kćer, a koliko je nemirna govori i činjenica da je ostavila drugog supruga, a još uvijek je u braku sa Slavkom Kruljićem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *