Srbija u šoku - Babe tvojih godina gledaju Farmu i čarape pletu, a ti? Mrka se zanio i stavio šapu na Bekutinu pozadinu, kad je krenuo dublje ona je... - supercarobnisvijet.com

Srbija u šoku – Babe tvojih godina gledaju Farmu i čarape pletu, a ti? Mrka se zanio i stavio šapu na Bekutinu pozadinu, kad je krenuo dublje ona je…

U nastavku današnjeg članka govorimo malo o Ani Bekuti, koja je definitivno jedna od vodećih muzičkih zvijezda u cijeloj regiji, a čija je karijera definitivno bila vrlo uspješna u posljednjih 40 godina. Neke su njezine pjesme antologijske i zato bi većina pjevača novije generacije trebala ustati i nakloniti se kad se spomene njeno ime.

No, kao što većina vas zna, ona u privatnom životu nipošto nije sretna, jer je u 17. godini ostala trudna, rodila sina Igora, no zbog tadašnjih zakona morala ju je uzeti sina i odvesti u dom, a kad je postala punoljetna, tada se počela brinuti o sinu koji je vrlo dugo bio bez majčinske ljubavi.

Danas su u vrlo dobrim odnosima, a dao joj je čak i unuku koja danas radi u Zvezdama Granda kao šminkerica, a baka je jako ponosna na nju. Milutin Mrkonjić Mrka je s njom u posljednjih par godina u emotivnoj vezi, a prije 2 godine imali su vrlo velike probleme u vezi kada je isplivala njegova prepiska s beogradskim studentom u kojoj je rekao da je Ana već izdahnula i da je između njih dvoje više nije bilo vatre.

No, sve se smirilo, Ana je sve prešla i jučer je u emisiji Sceniranje proslavio 79. rođendan, voditelj mu je priredio veliko iznenađenje. U studiju su Ana Bekuta i Merima Njegomir otpjevale po jednu pjesmu, a kad je zagrlio Bekuta, potapšao ju je po guzici, što oko kamere sigurno nije ostalo nezapaženo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *