Šešelj pozvao Marića na krvavi obračun, sve zbog ove ministarke - Marić nije ćutao pa mu odbrusio, matora drtino ne piše ti se dobro, u studiju razne uvrede pljuštale (video) - supercarobnisvijet.com

Šešelj pozvao Marića na krvavi obračun, sve zbog ove ministarke – Marić nije ćutao pa mu odbrusio, matora drtino ne piše ti se dobro, u studiju razne uvrede pljuštale (video)

Danas se malo bavimo politikom i političarima iz Srbije. Naime, Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu na Happy TV, s Milomirom Marićem. Tim povodom predsjednik SRS-a kritizirao je odluku ministrice Zorane Mihajlović koja je naredila obustavu radova na termoelektrani “Kolubara B”.

– Proizvodnja električne energije u našoj zemlji glavna je socijalna politika. Siromašni krpaju kraj s krajem zahvaljujući jeftinoj električnoj energiji. Albance na Kosovu i Metohiji potiče se da otvore treću termoelektranu, kako bi trošili srpski ugljen – rekao je Šešelj. Vojislav Šešelj rekao je da oni koji tvrde da ugljen zagađuje zrak, trebaju prestati pušiti i voziti automobile, s obzirom da te aktivnosti zagađuju i zrak.

Ministra Zorana Mihajlovića nazvao je pošasti koja samo uništava Srbiju, a ne donosi joj ništa dobro, pa je usporedio Zvicer i Belivuk, te rekao da je ona gora od njih dvoje. Ministra je optužio za seksualno zlostavljanje Miodraga Poledice. Nakon ovih riječi Marić je reagirao i rekao da o njoj ne može tako razgovarati jer ona nije bila prisutna. Tada ga je Šešelj pitao: “Hoćeš li je braniti?” Jeste li možda jači? Mariću, uspio sam te zaštititi od Arkana i ima li nekoga da te zaštiti od mene “? Tada je Marić rekao da odustaje i odustaje. Video emisije, a kako je izgledalo njihovo verbalno sučeljavanje, pogledajte u nastavku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *