Poslije OVOGA neće vam pasti na pamet da kupite i jedete jagode! Oprala jagode u slanoj vodi, crvi i svašta nešto mili iz njih…FUJ - supercarobnisvijet.com

Poslije OVOGA neće vam pasti na pamet da kupite i jedete jagode! Oprala jagode u slanoj vodi, crvi i svašta nešto mili iz njih…FUJ

Vjerujemo da ste svi čekali početak svibnja, kada počinje sezona jagoda, jer je ovo voće više nego zdravo, a uz to i ukusno. Međutim, pojavili su se na početku arila, kada su imali sjajnu boju, ali nisu bili ni približno ukusni koliko bi trebali biti. Čak je i cijena male košarice obeshrabrila svakog od nas da kupuje.

Kako vrijeme prolazi, postat će ukusniji i pristupačniji što se tiče novca. Mogu se jesti u raznim varijantama, a definitivno se preporučuju svim vrstama ljudi, a čak ni dijabetičari to uopće ne smetaju.

Rijetko ima oko koje ne voli jagode, a ne voli ih, a danas vam donosimo vrlo zanimljivu priču. Vrlo je dobro poznato da je hrana u posljednjih nekoliko godina puna kemije, da je neukusna i da više ne možete vjerovati nikome što se tiče kvalitete bilo kojeg domaćeg proizvoda. U nastavku današnjeg članka donosimo vam isječak koji je postao viralan na krpeljnom toku i koji se tiče samih jagoda.

Ova je žena stavljala jagode u slanu vodu na oko pola sata i iz nje je počeo izlaziti mali bijeli crv. Nikome nije bilo jasno otkud crv u jagodama, a drugi korisnik ove mreže učinio je isto, samo su mali insekti izašli iz njega. Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *