Njen intimni snimak izuva iz cipela - zna stara baba kako se radi to, evo pogledajte i sve će biti jasno - supercarobnisvijet.com

Njen intimni snimak izuva iz cipela – zna stara baba kako se radi to, evo pogledajte i sve će biti jasno

Srbija je zemlja bogata mnogim kvalitetnim vođama, koji su vrlo profesionalni i rade svoj posao točno onako kako bi trebali. Vrlo su atraktivne dame i postale su svojevrsne slavne osobe. No, očito sumnjamo da će netko od njih postići popularnost kakvu je imala Suzana Mančić. U bivšoj Jugoslaviji dobila je nadimak Loto djevojka, jer je ona ta koja je izvlačila sretne brojeve i mnogima donosila sreću.

Čitave obitelji okupljale bi se kad bi emisija započela, samo kako bi mogle uživati ​​u njezinoj ljepoti. Može se pohvaliti nečim drugim, a to je da je prva žena na ovom području čiji je intimni video pušten u javnost, pa su svi mogli vidjeti koliko je i u tome vješta. Nakon nje, pjevačica kojoj se dogodilo isto je Severina Vučković, ali kao Suzana nije bila ni blizu popularnosti. Tada je to bio veliki skandal jer ljudi na ovim prostorima nisu bili naviknuti na tako nešto, pa je bila velika šteta.

Suzana je za medije rekla da se sve to dogodilo slučajno i da je snimka ukradena s računala koje se popravljalo u servisu. Prvo snimanje napravljeno je s njezinim prvim suprugom s kojim ima dvoje djece, pa je rekla da je to bilo vrlo teško razdoblje za njene kćeri koje su u to vrijeme išle u školu, te im poručila da nikome ne spominju koga im majka bio, kako bi se izbjegao sram i sramota. U javnosti se pojavio i njezin drugi video, s njezinim zaručnikom iz Grčke, koji je poslovni čovjek. Ponovno je za medije rekla da je sve opet slučajno, ali sada joj više nitko ne vjeruje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *