Cijela Srbija u nevjerivi - tragična sudbina poznate srpske glumice, ljubavnik pucao u njenu glavu, svi smo je znali a kćerka proživjela pravi pakao - supercarobnisvijet.com

Cijela Srbija u nevjerivi – tragična sudbina poznate srpske glumice, ljubavnik pucao u njenu glavu, svi smo je znali a kćerka proživjela pravi pakao

Kao što svi znamo, Crna hronika je u posljednje vrijeme prilično prisutna na našem području, pa je postalo normalno da ljudi čitaju vijesti na ovu temu. Vjerujemo da se svi sjećate Milje Vujanović, slavne glumice i Miss SFRJ 1967. godine, koja je mnogima najpoznatija kao utemeljiteljica astrologije. Završila je dva fakulteta, novinarstvo i FDA, a nakon toga se posvetila astrologiji. Zvijezde joj očito nisu bile naklonjene jer je prije par godina doživjela veliku tragediju.

Svi mediji pisali su o ovom događaju, a internetski portali su gorjeli, kad je njezin ljubavnik Obrad Zejak pucao u glavu, a kasnije se policiji prijavio za pokušaj ubojstva. Sve se ovo dogodilo i ostavilo je veliki trag i obilježilo život njezine kćeri Maše. Njezina kći rekla je u intervjuu da su se njih dvoje upoznali u Astro centru, gdje je došao na analizu horoskopa, iako su kružile priče da ga je poslala služba državne sigurnosti. Maša je također istaknula da je čula majku kako je nekim svojim prijateljima rekla da ju je došao ubiti i čini se da je na kraju bila u pravu. Uvijek je imala loš predosjećaj kad je on u pitanju, a otkako se pojavio, sve je nagovještavalo tragediju, koja se na kraju i dogodila.

Također je rekla da je cijelo vrijeme pokušavao narušiti odnos između njih dvoje, želio ih je udaljiti i uspostaviti neki neprijateljski odnos između njih dvoje. Zbog svih problema koje je imala u tom razdoblju, borila se i s pretilošću, pa je i to utjecalo na njezino zdravlje. U jednom je trenutku odlučila promijeniti način prehrane i riješiti se šećera i brašna iz tijela, i uspjela je. Na kraju je smršavila 55 kilograma i pretvorila se u pravu ljepoticu, posvetila se religiji i programiranju posebne prehrane te na taj način želi pomoći svima koji se s tim bore i imaju problema.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *