Brestač u crnini - Darko ponovo imao žestoku saobraćajku, u stub se zakucao, zar je moguće ovo? - supercarobnisvijet.com

Brestač u crnini – Darko ponovo imao žestoku saobraćajku, u stub se zakucao, zar je moguće ovo?

Darko Lazić svako malo je u medijima, a u posljednje je vrijeme ponovno uzburkao cijelu srpsku javnost informacijom da je bivšoj supruzi dao ukradeni automobil. Podsjećamo, sve se dogodilo prije mjesec dana kada je njegovu suprugu policija zaustavila zbog rutinske provjere, a potom je utvrđeno da je Audi iz 2017. godine zapravo ukraden u Beču.

Nakon toga se par dana skrivao s Marininim roditeljima, a cijela Srbija nije znala gdje se zapravo nalazi. Na kraju je nazvao i rekao da auto nema nikakve veze s njim, te da nije znajte da je ukraden. Vrlo je dobro poznato da je Darko Lazić bio umiješan u mafiju, koja ga je na kraju spasila od svega, kad mu je bilo najpotrebnije, pružili su mu ruku.

Dobro je poznato da je njegova priroda vrlo divlja, te da je ljubitelj motocikala, sportskih automobila i lude i brze vožnje. To bi ga moglo koštati života prije 3 godine, kada je proveo gotovo godinu dana u bolnici gdje je jedva pobjegao, ali ostao je s trajnom ozljedom desne noge na koju šepa danas.

Međutim, kao da mu to nije bilo dovoljno, jutros je tako rano doživio još jednu prometnu nesreću. Automobil je izmakao kontroli, u mjestu Prhovo, i automobilom se zabio u stup, ali srećom ovaj je put bio vezan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *