Srpska voditeljka polugola u jutarnjem pogramu - Jovana šokirala naciju, komentarišu svi ovo dole - supercarobnisvijet.com

Srpska voditeljka polugola u jutarnjem pogramu – Jovana šokirala naciju, komentarišu svi ovo dole

Jovana Jeremić i ovog je vikenda na tapetama, a definitivno joj je to veliki plan što se tiče vodećih poslova u regiji. Poznata je po svom dugom jeziku i vjeruje se da ponekad nije ni svjesna onoga što govori, ali krajnji učinak njezinih izjava je podizanje živaca javnosti, ali Bože moj, negativna reklama je reklama, zar ne?

Zadnji joj je „biser“ bio za Uskrs kada je rekla da ne razumije srpske domaćice koje farbaju i farbaju jaja, jer ne podnosi miris octa i miris razbijenih jaja po kući, pa plaća ženu koja sve to radi umjesto nje u svojoj kući, a ona samo ide po jaja, nije bitno koliko košta. Jučer je podržala i grupu Hurricane na Tik toku, kada je zaplesala uz njihovu pjesmu, a video je dobio vrlo velik broj klikova.

Prije nekoliko dana, dok je davala intervju na ulici, prošao je vozač BMW-a koji je bio u obilazak, a ona je prekinula razgovor i nazvala ga velikim seljakom, te sinom oca koji mu je kupio ovu “automobilsku zvijer”. Sada je napravila veliki procvat, kada se u subotu ujutro pojavila u emisiji u emisiji s prekratkom suknjom, koja je više otkrivala nego što je pokrivala.

Nosila je, naime, šarenu suknju koja je više podsjećala na minicu, a dolje je imala crvene slatke cipele. Slika je zabilježila sjajne komentare i broj lajkova. Kako vam se svidjela ova njena kombinacija?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *