Na selo sam se povukao, mijenjam pelene sinu, Bog dao pa nije žensko - ne bih smio na ulicu od stida - supercarobnisvijet.com

Na selo sam se povukao, mijenjam pelene sinu, Bog dao pa nije žensko – ne bih smio na ulicu od stida

Prije nekoliko dana Veljko Ražnatović imao je svoj jubilarni 10. meč u profesionalnom boksačkom natjecanju, a zaradio je i desetu pobjedu, a pratile su ga majka Ceca Ražnatović, sestra Anastasija i supruga Bogdana iz prvog reda publike, dok je mali Željko ostao kod kuće s bakom i djedom i tetkama sa ženine strane.

Na pitanje kako je toliko napredovao u tehničkom smislu, rekao je srpskim medijima da može zahvaliti svima što su u posljednja 3 mjeseca otišli u Titel gdje se zapravo preselio, jer je pobjegao od gužve i Beograda i puno je bolje pripremljen u prirodi što je vidljivo i na njegovom izgledu.

Kaže da je sazrio i kao borac i kao čovjek, jer ga je rođenje sina Željka potpuno promijenilo. Kaže da mu apsolutno nije bilo teško promijeniti sinovljeve pelene i pomoći Bogdani u nekim kućanskim poslovima. Međutim, dugo je razmišljao kad još uvijek nisu znali kojeg je spola dijete, nije se znao postaviti ako se rodi djevojčica.

Jednostavno bi bio ljubomoran, a kad bi pogledao film “Mi nismo anđeli” u potpunosti je razumio Nikolu Koju koji je bio više nego ljubomoran, također se ne bi znao ponašati prema svojoj kćeri, pomislio bi da će biti bezobrazan otac da će ga biti stid.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *