KUPILA SI VILU OD KARIĆA I VOZIŠ KOLA OD 500.000 EURA: Vedrana Rudan došla kod Jovane u emisiju, pa je isprozivala, evo šta joj je rekla za čovjeka - supercarobnisvijet.com

KUPILA SI VILU OD KARIĆA I VOZIŠ KOLA OD 500.000 EURA: Vedrana Rudan došla kod Jovane u emisiju, pa je isprozivala, evo šta joj je rekla za čovjeka

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljice Jovane Joksimović, gdje je spomenula bogatstvo koje uživa sa suprugom, pjevačem Željkom Joksimovićem.

Tijekom razgovora Vedrana je Jovana pitala za skupu vilu u kojoj uživa, ali i pitala je li prodala automobil vrijedan 500.000 eura u svom vlasništvu!

“Da sam plaćena poput tebe, možda bih izgledala ljepše. Zbog čega si lijepa, a ja nisam? Nisam ulagala u sebe. Bila bih puno ljepša da imam tvoj novac!”, Rekla je Vedrana i Jovana je prekinula s osmijehom: “Što si zapela za moj novac?”.

“Vidim te u Gloriji s dvoje prekrasne djece, imaš najnoviji džip”, rekla je Vedrana, ali Jovana ju je ispravila s “troje djece”.

“Dva, ovi blizanci su atraktivniji, tako da je najnoviji džip 250.000 eura …”

„To vidite na Pinku, a što se promijenilo otkad smo se zadnji put vidjeli vi i ja?“, Pitala je Jovana da bi je Vedrana pitala: „Što, prodali ste automobile?“.

“Nisam”, rekla je Jovana, a onda je Vedrana upalila:

“Eto, vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 da je kupio viletinu od Karića, pa pitajte Boga – pa mislim vau, a i lijepa je”, rekla je Vedrana, a Jovana je kroz smijeh rekla da se dobro udala. , Mislim da sam se sjajno udala “.

Pisac je tada rekla da se Željko “bolje oženio nego što se ona udala”, a Joksimovićeva je rekla “nisam ni pomislila da ćete reći nešto lijepo o tom čovjeku”.

“Pa sad ni ne znam je li vaš suprug muškarac, znate da je to tako širok pojam.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *