Izvadila silikone i smršala i pokazala lice - gledajte kako sad izgleda kćerka DRAGANA BOSANCA, crna ženo šta ti bi - supercarobnisvijet.com

Izvadila silikone i smršala i pokazala lice – gledajte kako sad izgleda kćerka DRAGANA BOSANCA, crna ženo šta ti bi

Danas započinjemo posvećujući malo vremena plastičnoj hirurgiji, koja je prijeko potrebna kada su u pitanju slavne osobe. Naime, većina njih podvrgnuta je nekakvoj operaciji, kako bi popravili ono s čime nisu bili zadovoljni. neki su u tim pitanjima imali mjere, dok su s druge strane pretjerali toliko da više nisu ličili na sebe i doslovno su promijenili osobni opis. Nakon određenog vremena, tj. Nekoliko godina, neki od njih odluče izvaditi silikone jer im već počinju smetati, ili recimo iz nekih zdravstvenih razloga. Podsjećanja radi, neki dan smo pisali o starleti Anđeli Vještici koja je nakon 14 godina odlučila ukloniti silikone s usana, a kako je rekla, nakon te intervencije osjeća se puno bolje i ljepše.

Danas ćemo pisati o kćerci popularnog Dragana Stojkovića Bosanca, koja se također okušala u plastičnoj operaciji, pa možemo reći da je malo pretjerala. Kao što pretpostavljate, riječ je o Aleksandri Stojković Džidži, koja je prije nekoliko mjeseci odlučila napraviti drastičnu promjenu kada je u pitanju njezin fizički izgled. Na nagovor svog liječnika odlučila je ukloniti silikone s usana. Prema njezinim riječima, na nagovor svog liječnika, odlučila je to učiniti, a uopće se nije pokajala, već naprotiv, na kraju joj je bilo drago što je učinila tako nešto. Otkrila je da nije bilo komplikacija, kao što to može biti sa silikonom, jer se s vremenom mogu stvoriti nakupine, neke rupe ili, ne daj Bože, tumor.

Izuzetno joj je drago što je to učinila na vrijeme, a sudeći prema njezinim fotografijama, u međuvremenu je smršavjela, a znamo da se borila s viškom kilograma i da je uvijek bila malo “punija”. Njezine nove slike pokazuju da nikad ne izgleda ljepše i bolje. Ovdje procijenite sami, a svoje mišljenje i komentare možete napisati u nastavku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *