Danas je sve popularnije kupovati rabljene predmete koji se mogu kupiti u rabljenim trgovinama. Ovo je jako dobra stvar jer na taj način možemo prodati stvari i dopustiti nekome da ih nosi ako nam više ne trebaju, ali i kupiti neke vrlo zanimljive stvari koje rijetko tko ima i da je cijena puno prihvatljivija nego što bi to bilo u nekoj drugoj trgovini.

S današnjom tehnologijom neke podatke možemo pronaći na Internetu, što je korisno, dok druge nisu toliko. Ljudi su svakodnevno počeli objavljivati ​​neka svoja nova iskustva na Facebooku, ta su iskustva vrlo neobična, ali također mogu tražiti od drugih neka druga iskustva kojima ne mogu odoljeti i žele čuti druga iskustva. Danas vam donosimo priču, a riječ je o dami koja je podijelila svoje iskustvo, što je vrlo neobično. Ova je žena kupila jaknu u jednoj “Second hand” trgovini koja se nalazi u njenom gradu, a ta je jakna sada digla puno prašine na internetu.

Svi su bili šokirani, posebno ona i njezin suprug. Dugo je bila u trgovini dok nije odlučila uzeti upravo ovaj set koji se sastoji od hlača i jakne, a koji se u kompletu kombiniraju. Set je bio crven, a kad je stigla kući, stavila je stvari na pranje. Kad su stvari oprane, odlučila ih je malo pregledati ima li oštećenja ili rupe kako bi se to popravilo i zašilo.

Ova je žena pregledala džepove i u jednom od njih pronašla jednu vrlo jezivu poruku. Ta je poruka prikvačena na džepiću, a poruka je glasila “Pokopaj me u ovom kompletu.” Kad su pročitali ovu poruku, ona i njezin suprug bili su šokirani i nisu znali što na to reći, pa su zaključili da se radi o činjenici da je vlasnik ovog kompleta ovu poruku ostavio svojoj obitelji kako bi mu ispunili želju i pokopali ga u ovom sakou. To također može značiti da njegova obitelj nije ispunila njegovu želju, a žena koja je kupila ovu jaknu dobila je velik broj komentara kako bi se odmah riješila ovog kompleta da je ne bi pratio peh tokom života.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime