Danas vam donosimo vrlo zanimljivu priču koja dolazi iz Srbije, a svi znaju da su tamo svadbe najbolje i najsretnije. Također, kada govorimo o vjenčanjima i sprovodima, Srbi su apsolutni pobjednici u cijeloj regiji. Prije nekoliko godina bilo je mnogo scena, a o nekim se scenama još uvijek govori u medijima, a mi vam donosimo jednu od njih.

Kako je cijela situacija i kriza s virusom korone započela, postoji vrlo velik broj izvođača koji su totalno preplavljeni trenutnom situacijom, jer posla uopće nema. Razlog je svima jednostavan, a u većini zemalja krizni stožeri ne dopuštaju nikakve nastupe i okupljanja na otvorenim i zatvorenim prostorima, pa se sada ljudi snalaze kako znaju i umiju. Veliki broj pjevača narodne glazbe odlučuje se na štandovima na privatnim zabavama i rođendanima, u nekim manjim mjestima ili u nekim selima. Jednostavno svi znaju da tamo ima dobrog novca i da nema kontrole, također je važno da se ne plaća porez i da je svima puna ruka. Sada postoji jedna takva popularna Ćana koja je prije nekoliko dana napravila veliku zbrku na vjenčanju na kojem je pjevala u okolici Valjeva.

Možete li vjerovati, da mladenci nisu imali pojma tko im pjeva na vjenčanju, a mladoženja je bio vozač kamiona koji je dva puta imao razlog za ovo zadovoljstvo. Na vjenčanju se Ćana pojavila u novom kamionu na kojem je bio veliki luk, što je ujedno bio i njezin vjenčani dar. No, kad je Ćana zapjevala, na svadbi je nastala apsolutna ludnica, svi su poludjeli.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime