Jova Radovanović stekao je veliku slavu i popularnost u bivšoj Jugoslaviji zajedno s grupom Sedam mladih ljudi koji su u prvom redu bili sjajni komičari i imali su takav bend koji je nastupao ne samo u bivšoj državi već i širom svijeta, a ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao grupa koja je igrala najduže kontinuirano više od 33 godine.

Također, imali su svoju emisiju koja se prikazivala u nedjelju navečer i svi su je rado čekali jer su uvijek znali da će im biti super gledati ovu emisiju, kao i smijati se. Josip Broz Tito, koji je bio predsjednik, volio ih je više slušati i često su znali da sviraju za njega. Najupečatljiviji je bio Jova koji je ujedno bio jedan od najsmješnijih sa svojim širokim osmijehom od uha do uha i imao je malo povećani nos. Iz njega su jednostavno izbili energija i smijeh, malo je tko mogao zamisliti da je odrastao u vrlo siromašnoj obitelji i da su zaista gladni, kako je sam sebi rekao. Od malena je Jova želio da se upiše u muzičku školu, a uz pomoć susjeda koji mu je uzeo klarinet na kredit, uspio je.

Međutim, kad se proslavio, imao je puno lijepih događaja, ali bilo je i onih koje je znao sakriti, a nitko od gledatelja nikada nije vidio tugu u njegovim očima kao i na licu. Jednom je rekao da mu je najteža situacija u životu bila kada je prvi put dobio sina, a u to je vrijeme morao na putovanje na kojem je boravio 7 mjeseci, a kad se sin vratio nije ga mogao prepoznati, pa je znao pobjeći od njega i  početi plakati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime