Bill i Melinda Gates šokirali su cijeli svijet viješću da se razvode. 64-godišnji Bill čija se imovina procjenjuje na 130 milijardi dolara i 56-godišnja Melinda podijelili su vijest o prekidu braka putem Twittera, a Daily Mail izvještava da uskoro bivši supružnici nikada nisu potpisali predbračni ugovor, piše Stil.Kurir.rs.

Papiri o razvodu koje je Melinda podnijela procurili su u javnost nakon što je njihova kći otkrila da obitelj prolazi kroz izazovna vremena.

“Još uvijek učim kako se nositi s osjećajima, baš kao i članovi moje obitelji, i zahvalna sam na prostoru koji mi je ustupljen za to”, napisala je 25-godišnja Jennifer na Instagramu.

Najstarije je dijete Billa i Melinde. U 27-godišnjem braku dobili su i 21-godišnjeg sina Roryja i 18-godišnju kćer Phoebe.

Njihovu ljubavnu priču koja je trajala gotovo 3 desetljeća obilježile su neke, pomalo bizarne navike.

Evo kako je sve počelo:

Njihova ljubavna priča započela je krajem 80-ih nakon što su se 31-godišnji Bill i 23-godišnja Melina upoznali u njegovoj tvrtki “Microsoft”. On je bio vlasnik, a ona je radila na jednom od projekata. Prvi su se put sreli na poslovnoj večeri u organizaciji njegove tvrtke.

“Kasno sam se pojavila i svi su stolovi već bili popunjeni, osim jednog s još dvije stolice prazne. Sjela sam na jednu, a nekoliko minuta kasnije Bill je sjeo pored mene”, napisala je Melinda u svojoj biografiji “Trenutak dizala” “koju je objavila 2019.

Prema Melindi, tijekom večere primijetila je da se Bill zanima za nju, a samo nekoliko mjeseci kasnije ponovno su se sreli na parkiralištu tvrtke.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime