Danas govorimo o Tanji Savić, vjerojatno pjevačici koja je prokockala najviše šansi u svojoj vrlo dugoj karijeri. Podsjetimo, bila je prva generacija koju je emisija Zvezda Granda objavila, a bila je i više nego prejaka. Svi sudionici tog velikog finala napravili su vrlo dobre karijere, osim same Tanje Savić.

Vjerujemo da se svi sjećate njenog prvog albuma “Crveno slovo”, koji je napravio pravi procvat na balkanskoj pozornici, ali odjednom je nakon samo 2 godine karijere jednostavno propala u zemlju. Preko noći se zaljubila u Dušana, koji joj je okrenuo mozak, udala se i preselila u Australiju, gdje je odmah rodila svoje prvo dijete. Međutim, nikome nije bilo jasno zašto se tako lako odrekla svoje karijere?

Kad je rodila drugo dijete, brzo se saznalo da joj suprug zabranjuje bavljenje glazbom, ali nakon punih 7 godina pauze vratila se u Srbiju gdje je krenula u oživljavanje karijere, ali nije imala koliko uspjeha. Tada je započela njezina velika veza sa suprugom, kada joj je oteo dva sina i otišao u Australiju. Bračno previranje dostiglo je vrhunac kad je došla u policijsku postaju puna modrica, a to je bio alarm.

Sad, nekoliko mjeseci kasnije, izašli su neki detalji, a najzanimljivije od svega je to što ju je Dušan ucjenjivao porno videima, koje su snimali u krevetu. Tanja je rekla da video postoji, a Dušan mu je zaprijetio da će ga pokazati sudu, samo kako bi im pokazao da uopće nije dobra majka.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime