Proljeće je stiglo, a danas smo već ušli u svibanj, a prema kalendaru je već stiglo proljeće, a bliži se i ljeto. OVO je jedno od najljepših godišnjih doba, a sada se sve budi nakon zime koja je bila duga i teška. Sada već možemo čuti cvrkut ptica, žubor potoka, kao i životinje koje su se počele buditi nakon dugog zimskog sna. Sada s ovom promjenom vremena dolaze i one stvari za koje čovjek može reći da se boji.

Dolaskom proljeća, životinje koje se probude vrlo su neugodne u bilo kojem obliku i nije ih nimalo prikladno promatrati, a jedna od njih je sigurno zmija. Vrlo su skliske i sluzave u većini slučajeva nalaze se u travi pa ih možemo lagano gaziti. Tada se zmije osjećaju uplašeno i ugroženo, pa odmah počinju ugristi, što je vrlo opasno zbog činjenice da su vrlo otrovne.

Zmije su s pravom pripitomljene već nekoliko godina, a sve više zmija dolazi u civilizaciju jer traže hranu i redovito se pojavljuju ispred naših domova. Sada svi postavljaju pitanje kako se zmije riješiti na najbezbolniji mogući način. Ono što je poznato jest da zmije uopće ne vole ježeve i da im je on veliki neprijatelj. Ako nemate ježeve, možete uzeti igračku u obliku ježa, a što je još zanimljivije jest da zmija ne voli miris benzina. Uzmite jednu bocu i u nju stavite benzin ili ulje i tako ćete se riješiti zmije. Ako ovo pokušate, napišite nam u komentarima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime