Marina Tucaković zasigurno je najveće balkansko ime na cijelom Balkanu u posljednjih 30 godina. Vjerujemo da svi znate da su s njom povezani svi najveći hitovi u narodnoj i popularnoj glazbi. Lako stvara prekrasne pjesme koje će se slušati desetljećima kasnije, i nije ni čudo što je proglašena najvećim hitmejkerom na Balkanu u posljednja 3 desetljeća.

Međutim, njezin privatni život nije toliko posut ružama. Tragično je izgubila jednog sina, a drugi, stariji, ima problema s drogom, čak je bio i na rehabilitaciji. Radi isti posao kao i Marina, ali s puno manje uspjeha od svoje majke. Nedavno je bio u velikoj vezi s Cecom Ražnatović, ali majka se umiješala, pa se sada cijela situacija smirila.

Marina je posljednje 3 godine ozbiljno bolesna, ima tumor i podvrgnuta je puno terapija, što je ostavilo puno tragova na njenom tijelu i izgledu. O njoj se vrlo malo zna da je njezin ljubavni život također vrlo nesretan i siromašan. Ali jedno se ime ističe pored svih muškaraca, njezina velika ljubav u mladosti bio je popularni pjevač Oliver Mandić.

Njih su dvoje generacije i zabavljali su se kad su imali 20 godina, napisala mu je neke od njegovih najvećih hitova, ali on ju je napustio nakon samo 3 mjeseca zbog druge djevojke.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime