Snežana Đurišić je sigurno jedna od naših najpoznatijih pjevačica koja žari i pali regionom već preko 30 godina. Ona je nekada bila i prva pratilja Jugoslavije, ali je odlučila da se ipak bavi pjevanjem.

Bila je nekad i miljenica Tita, kojem je često kao mala pjevala na raznim manifestacijama koje je organizovao upravo on.

Snežana Đurišić također je jedna od te stare garde, a i dalje je aktivna, ali u Zvezdi Granda, gdje je stalna članica žirija i gdje je ključna osoba za prolazak kvalitetnih natjecatelja u sljedećem kolu konkurencija.

Međutim, ono što njezini obožavatelji vrlo rijetko znaju o njoj jest njezin privatni život, a poznato je da je u vezi sa srpskim političarom, s kojim je također imala problema o kojima smo već pisali. Naime, na Facebooku se dopisivao sa studenticom, a u chatu joj je otkrio da je živa katastrofa u krevetu, što je Snježanu užasno uvrijedilo. Uvijek je uredna i uredna pred TV kamerama, ali sada su srpski mediji naišli na fotografiju koja do sada nije nigdje prikazana.

Snežana se uopšte ne stidi izaći vani, pogledajte i sami u video zapisu kako izgleda?
Šta vi mislite o njoj? Ona je pokazala da je samo jedna obična žena kao i sve druge

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime