Šokantno saznanje: Trenutno pere guzove dedama i babama da bi preživjela, nekad su joj predviđali blistaviju karijeru od Cecine, a danas jedva preživljava

  0
  1169

  Ne mogu se svi nositi s javnom scenom. Kako znati zaraditi jako dobar novac, ali ako se pogrešno uloži, onda se gubi, a to neke ljude s javne scene vodi u bankrot, u gubitak svega što posjeduju ili se jednostavno pitaju gdje je to novac je potrošen?

  Jedno je sigurno, kad imamo puno novca, imamo puno prijatelja, ali kako novac nestaje, onda prijatelji polako nestaju i tek tada možemo vidjeti tko su. Vratimo se danas u 80-e i 90-e, u vrijeme kada je narodna glazba bila na vrhuncu svoje slave, i glazba i pjevači te vrste. Što se tiče izdanja bilo je puno manje nego danas, ali bilo je puno kvalitetnije, kvaliteta je bila vrhunska, a ako uzmemo u obzir danas je više golotinje, seksualna scena i količina je aktivnija.

  Dok su same pjesme koje su dobre puno manje. U prošlosti se znalo da će, kada je ploča najavljena i objavljena, biti vrlo popularna i visokokvalitetna. Danas su neki stari hitovi i dalje popularni i ne zaboravljaju se do te mjere da su neki i obrađeni. Danas je tema pjevačica koja je u 17. godini snimila svoj veliki hit pod nazivom “Na lančiću tvoje ime”.

  Riječ je o Anici Milenković koja je otišla u Ameriku, udala se, rodila djecu i nije se posvetila više muzici.

  LEAVE A REPLY