”MENI, GRADSKOJ RIBI DOVELI STE SELJAKA IZ MEDVEĐE! ODMAH CIJEPAM UGOVOR”- Mlada u emisiji pobjegla sa svoga vjenčanja i NAPRAVILA HAOS KADA JE VIDJELA KO JOJ JE MLADOŽENJA (VIDEO)

  0
  1883

  Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji kada se nije željela udati za gospodina koji joj je “namješten”. Sudionica ove sve gledanije emisije uvrijedila se kad se ispred nje pojavio muškarac koji joj se nikako nije svidio, pa je inzistirala da se njezin lik ne prikazuje u emisiji. Također je priznala da je vrlo impulzivna osoba i da pokušava naučiti kontrolirati bijes, ali da uopće nije uspjela kad je vidjela svog mladoženje. Nakon toga, pitala ga je odakle je, a kad joj je Miloje rekao da je iz Medveđe, samo je odmahnula rukom i rekla “Bok”.

  “Ne vrijeđaj se, ali žao mi je, moje je da kažem da nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling “, a nakon toga Gordana je viknula voditelju:” O čemu si razmišljala kad si ga vidjela i vidjela mene?! O čemu si razmišljao, majku ti, ”viknula je Gordana. “Da ste bacili grah, izabrali biste bolje. Zašto ne odeš na piće s njim, ideš?! ”

  Zbunjena voditeljica pitala ju je što nije u redu s mladoženjom koju su za nju odabrali, na što je Gordana nastavila bjesnjeti: „Ne volim ništa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istoj razini. Pa vidiš li mene, vidiš li njega ?! Ja sam gradska riba, a vi ste mi donijeli ljiljan iz Medveđe “.

  U jednom trenutku Gordana je počela voditi voditeljici da moraju izbrisati sve u emisiji u kojoj je prikazana, jer bi ih u protivnom sve tužili, a kad ju je voditelj emisije “Brak s nevidljivim” pokušao smiriti Gordana je rekla da se jednostavno neće pojaviti u ovoj glupoj emisiji, a zatim samo izletjeti iz vjenčane dvorane.

  LEAVE A REPLY