Lidija Vukičević šokirala izjavom, ta Danijela se vjerovatno nećkala, što mene niko nije S1L0VAO? A realno, mogli su…

  0
  1554

  Vjerujemo da ste do sada više nego upoznati sa cijelim slučajem u kojem je Branislav Lečić optužen za silovanje poznate srpske glumice u svibnju 2012. godine. Proslavljeni srpski glumac, i bivši političar i ministar, našao se u nevolji kada je malo poznata glumica Daniela Steinfeld svjedočila na beogradskom sudu u kojem ga je izravno optužila da ju je u maju 2012. silovao u svom automobilu.

  Sve se dogodilo dok su vježbali predstavu koja se održala u Beogradu, a on je iskoristio činjenicu da je bio puno poznatiji od nje i da joj je s jedne strane bio idol u cijeloj ovoj priči. Sad opet imamo onu drugu stranu koja je skeptična prema cijeloj ovoj priči i koja pomalo odmjerava cijelu situaciju.

  Mnogo glumaca i glumica stalo je na stranu Branislava Lečića, jer dok se ne potvrde same optužbe, nema razloga da se oko cijelog ovog slučaja stvori toliko drame. Eva Ras je posebno na njegovoj strani, kao i njegova bivša ljubavnica, poznata starleta Atina Ferrari, koja je rekla da nema šanse da je Branislav silovatelj, koja s njim jednostavno ne ide u istu rečenicu.

  I nije tu sve stalo, sad je nazvala i Lidija Vukičević. Rekla je da je s njim išla na fakultet, da je bio divan čovjek koji nikad nije bio strog prema djevojkama. Čak je i džentlmen, sjajan džentlmen i na Danielle misli da nije silovana, ali da nije željela da joj se nudi seks i da se to zaista dogodilo, ali njenom voljom.

  LEAVE A REPLY