JELENA KARLEUŠA smjestila RADI MANOJLOVIĆ – Popović joj sprema otkaz, neće da čuje za nju, na pogrešnu se namjerila

  0
  540

  Vanja Knežević, diskvalificirani kandidat natječaja za “Zvezde Granda”, prošlog je tjedna izazvala veliku buru u medijima, a jedina s javne scene koja je otvoreno govorila o ovom slučaju, ali i stala uz nju, je Rada Manojlović . Popularna pjevačica osjećala je potrebu uputiti riječi podrške mlađem kolegi, zbog čega može snositi posljedice svog doma:

  Rada: “Ljuta sam što sam šutjela, a vrijeđali su me”

  – Draga Vanja, sad sam te prvi put slušala i moram reći da si me dirnuo emocionalno. Lijepo i lijepo ste pjevali. Za moj pojam i glas i stas, čista desetka. Sretno kasnije u životu i postižgni puno uspjeha jer voliš i vjeruješ u sebe. Već s 18 godina pokazali ste da ste veliki borac, a ako vam je nešto suđeno, nitko vam ne može osporiti – stoji u Radinoj poruci vjerojatno nije mogla ni zamisliti koliki bi kaos izazvala.

  – Jeleni je zaista zasmetala Radina podrška djevojci, koju je diskvalificirala iz konkurencije jer je na Instagramu objavila poruku o obožavatelju u kojem je vrijeđana. Popularno rečeno, pop * se činio! Već se potukla s Marijom, i to je poslala s Instagrama, jer ni od nje nije dobila očekivanu podršku, ovo s Radom bilo je kapljica. Također je obavijestila Popovića što je učinila njegova piletina. Nadam se samo da joj neće zabraniti u “Grandu” jer su svi obaviješteni da javno ne komentiraju situaciju s natjecateljicom niti da iznose svoje mišljenje, pa ne znam kako će to utjecati na Radu. Iako joj je, ako smo realni, ugovor s “Grandom” istekao, no budući da planira izdati album, ako žele, mogu joj uskratiti reklamu – kaže nam izvor upoznat s cijelom pričom.

  LEAVE A REPLY