Dramatično UPOZORENJE imunologa dr. Jankovića: Nećete da nosite masku? ONDA SAMO POGLEDAJTE OVE SLIKE (FOTO)

  0
  1225

  Epidemiološka situacija u našoj regiji, ali i u cijelom svijetu, još uvijek nije dobra. I premda je cijepljenje već započelo u nekim dijelovima svijeta, još uvijek postoji mnogo više zemalja koje nisu ni započele imunizaciju, ili to čine vrlo sporo. To su uglavnom siromašne zemlje, iako se ispostavilo da neke vrlo bogate zemlje nisu bile pravilno pripremljene za postupak imunizacije. I dalje se sa svih strana upozorava da je vrlo važno pridržavati se mjera zaštite, pa je član Kriznog stožera Srbije, imunolog, dr. Srđa Janković, podijelio najavu uglednog “Medicinskog centra Svetog Luke” iz Filipini na društvenim mrežama. Poruke koje šalju ove slike su zastrašujuće!

  Kad vidite ove slike i ako pripadate onima koji su protiv nošenja maski i uglavnom ne poštuju mjere zaštite, vjerojatno ćete se predomisliti nakon ovih slika. Na prvoj fotografiji su dva muškarca i obojica kažu da ne mogu disati, osim što se jedan muškarac žali jer mora nositi masku, dok se drugi bori za život dok je spojen na respirator.

  Na drugoj fotografiji su dvije žene, a jedna od njih pati jer je zaključana u svom domu i kaže da ne želi biti sama, a druga žena na slici misli isto, ali je u vrlo lošem zdravstvenom stanju , na bolesničkoj postelji.

  LEAVE A REPLY