BAZEN, BAŠTA, POGLED OD MILION DOLARA! Zavirite u luksuzni dom Slobode Mićalović i Vojina Četkovića: 1 DETALJ ĆE VAS POSEBNO ODUŠEVITI (video)

  0
  1604

  Sloboda i Vojin Ćetković prvi su put osvojili srca domaće javnosti i potvrdili da titulu omiljenog glumačkog para imaju s razlogom, kada su svoje emocije prelijevali na male ekrane, tumačeći glavne likove u seriji “Tajna vinova loza “, čiji se nastavak veselio.

  Ponovno su osvanuli na naslovnicama i u fokusu su medijskog zanimanja, a oboje se smatraju parom koji najviše voli svoj mir. Zato sa kćerkama Milom i Verom često napuštaju vrevu beogradskih ulica i svoj mir pronalaze u vikendici nadomak Beograda, smještenoj u Čortanovcima.

  Iako Sloboda i Vojin sebično čuvaju svoj “komadić mira” od znatiželjnih očiju, ekipa emisije “Lov na paparazza” nedavno ih je pratila do njihove vikendice s pogledom na Dunav.

  Prostrano dvorište i veliko imanje prava su oaza mira i savršeno mjesto za bijeg od gradske gužve i znatiželjnih pogleda. Ipak, Sloboda i Vojin povremeno na svojim “Instagram” profilima podijele fotografiju koja otkriva kako izgleda njihov dom u Čortanovcima.

  LEAVE A REPLY