Bar 5000 beba sam zamijenila – medicinska sestra oboljela od najgore bolesti na samrti iznijela jezivo priznanje – morate mi oprostiti, nisam loša osoba

0
2697

Koliko ste puta čuli da bebe ne samo na Balkanu, već i širom svijeta jednostavno nestanu s lica zemlje nakon što se rode? To je postala uobičajena praksa, a sve je tako lijepo podešeno, da je vrlo teško posumnjati u neke radnje iza kulisa. Bira se majka koja dolazi iz siromašne obitelji i koja, ako je moguće, nema muža.

Praksa je da jednog dana budete lijeni s informacijama o tome gdje je beba uopće, a onda sljedeći dan smislite priču da je beba nažalost preminula. Tada se beba vrlo brzo prodaje stranim klijentima koji imaju red, a koji nude vrlo velike svote novca za ovakve bebe. Postoje tisuće ovakvih priča, a puno majki u posljednje vrijeme izlazi sa svojim pričama u medije, jer znaju gdje su im bebe, ali na sudu ne mogu ništa dokazati.

Dakle, danas vam donosimo priču koja nam dolazi s vrlo dalekog kontinenta, odnosno iz Afrike gdje je umiruća medicinska sestra dala vrlo teško priznanje, a ona jednostavno ne zna kako dotaknuti taj cvijet, jer je učinila vrlo veliki broj neljudi.krađa. Naime, rekla je da je u svojoj 37 godina dugoj primaljskoj karijeri ukrala preko 5000 beba, te da više ne zna koliko je majki oplakivalo u njezinom životu.

Kako je rekla nigerijskim portalima, ona jednostavno traži oprost od ljudi, jer je jednostavno radila po uputama liječnika i direktora za koje je radila, a to nije bila njezina volja. Možete li joj oprostiti?

LEAVE A REPLY