5 GODINA OD MONSTRUOZNOG ZLOČINA, NA JELENIN GROB STIGLE 2 OSOBE: OSTAVILI SU JOJ NA GROBU JAKO ČUDNU STVAR, MALA JANA SVA U SUZAMA…(FOTO)

  0
  2280

  Slučaj ubojstva poznate Grand pjevačice Jelene Marjanović i dalje je zanimljiv za cjelokupnu balkansku javnost koja se još uvijek pita je li Zoran, njezin suprug, zapravo ubojica ili je zaista nevin, kako tvrdi. Ono što ga posebno tereti u cijeloj ovoj priči jest da su obojica bili u istoj mobilnoj baznoj stanici, tog kobnog 2. travnja u 17.05.

  Postavlja se pitanje što je on u tom trenutku radio u odijelu na nasipu, dok mu je supruga trčala? Na pitanje policije kako nije vidio ubojicu i što je u tom trenutku radio na nasipu, dok je njegova supruga trčala u trenirci i tenisicama, dao je vrlo kontradiktorne izjave. Sve u svemu, on je i dalje osumnjičeni za njezino brutalno ubojstvo.

  Danas su gotovo svi srpski web portali posjetili lokalno groblje, gdje su majka i otac prvi put stigli na grob Jelene Marjanović i malene Jane koja cijelo djetinjstvo mora odrastati bez majke. Kako djed kaže, najteže mu pada kad ga pita, gdje je njezina majka i zašto više ne može kući?

  Na njenom grobu još uvijek stoji poruka njezine kćeri za 8. mart koja glasi “Mama, volim te”. Svijeće su uredno zapalile, a ikebanu je ostavila na majčinom grobu, kao i novo svježe cvijeće.

  LEAVE A REPLY