Upravnik zatvora otkrio jezive tajne o ćeliji Slobodana MIloševića – nismo znali da je ovo preživljavao, mokraća, tuga, jad

0
2286

Svi znamo svakakve priče o bivšem predsedniku SRJ i Srbije Slobodanu Miloševiću. Slobodan Milošević uhićen je prije 20 godina i predan Haaškom sudu pod optužbom da je prije 20-ak godina počinio genocid.

Kada je uhićen Slobodan Milošević, upravitelj Centralnog zatvora bio je Dragiša Blanuša, koji je javnosti otkrio neke tajne iz te vrlo poznate ćelije broj 1121, u kojoj je u to vrijeme boravio Slobodan Milošević, sve dok nije izručen Haškom sudu.

Milošević se tada otvorio Dragiši, kako to Dragiša naziva, na neki mu je način priznao, pa mu je priznao da su mu apsolutno svi okrenuli leđa, osim vlastite obitelji. Dragiša ističe da se vrlo dobro sjeća dana kada su doveli Slobodana. Pogotovo jer mu je u to doba bio rođendan.Došao je na posao u sedam sati, kad je ušao u sobu i bio sam, te je zatekao Slobodanovo stanje prekriveno pokrivačem starim više od 50 godina, a koji je morao imati prošao tisuću pranja.

Bila je to ona konopljina tkanina. Vidio je samo dio kose, a dok je spavao nije se micao. Njegov plavi kaput visio je na krevetu na kat. Pokraj njega stajao je kofer koji je donio, kao i doručak koji mu je donio. Svi zatvorenici tog zatvora dobivaju kilogram kruha, dva jaja i džem. Stajao je u čudu pa je počeo štipati obraze misleći da sanja i u sebi je pomislio, dragi moj Miloševiću, otkud ti? Tako se Dragiša Blanuša prisjetio tih trenutaka kada je gostovao u emisiji Mire Adanje Polak na RTS-u.

LEAVE A REPLY