Svi ga znate, ovo je Macina 20 godina mlađa supruga – tetovirana sva, samo provokativne fotke stavlja

0
7224

Nastavimo današnji članak s malo estrade, koja je definitivno u nikad lošijoj poziciji u zadnjih 30 godina. Cijela ova priča s virusom korone aktivno se odrazila na samoj sceni koja definitivno više ne funkcionira, a na životu su ostale samo Zadruge i parovi, kao i neke studijske emisije poput Ami G show.

Neki od pjevača i glumaca posvetili su se svojoj influencerskoj karijeri i definitivno su se našli na You Tubeu, poput Marije Šerifović, koja definitivno radi pravi posao i u vrlo kratkom vremenu okupila je preko 300 000 sljedbenika na ovoj sve popularnijoj platformi. Danas govorimo o kazališnim glumcima, koji nisu igrali predstave kojih se jednostavno više ne sjećaju.

Dragan Marinković Maca jedan je od njih, poznati kazališni glumac, stand up komičar, ali i on je otišao u vodstvo. Pink ga je angažirao pa ga svako malo možemo gledati u emisiji Zadruga, a često je i gost nekih zabavnih emisija. Maca je iza sebe već imao jedan propali brak, u kojem ima dvoje djece, i imao je toliko loše iskustvo da je definitivno rekao da se više nikada neće ženiti i takve stvari.

Međutim, jedna frizerka mu je potpuno promijenila čitav tok svog razmišljanja. Zove se Dragana i brzo ga je omotala oko malog prsta, a nakon samo 3 mjeseca oženio ju je. Sa njom nema djece, a na Instagramu je poznata po tome što neprestano objavljuje provokativne fotografije. ono što krasi ju je vrlo velik broj tetovaža.

LEAVE A REPLY