Srbija i Grand u strahu, sumnja se na najgore – Darko Lazić nestao sa lica zemlje, majka u suzama, policija ga danima traži

  0
  2118

  Darko Lazić također je jedan od ljudi s estrade koji zbog pandemije koronarnog virusa gubi vrlo velike gubitke. I bez trenutne krize Darko Lazić je nakon velike prometne nesreće pao u sumnju jer više od godinu dana nije ništa radio, pa je financijski deficit bio sve veći i veći. Zahtjevi su i dalje bili vrlo visoki, a prihoda nije bilo nigdje.

  Tada je krenulo puno zaduživanja, a kako glasine kruže estradnim krugovima, Lazić se zadužio preko pola milijuna eura. Tada je, kako se navodi, sklopio pakt s vragom, jer je prije nego što je počeo snimati nove pjesme, pomoć potražio kod poznatog mafijaša i kamatara Mirse Švicarca, koji je u Zürichu, tamo ima diskoteku, a on je pokrio svoj dugovanja.

  Međutim, morao je nastupiti tamo gdje kaže i kad želi. Povrh svega, u njegovu su diskoteku morale doći i druge srpske zvijezde, koje su također bile u financijskoj situaciji poput Acea Lukasa. Nedavno je recept odlučio prepisati od Marije Šerifović, te je počeo snimati na You Tubeu, no za razliku od naslaga, odlučio je kuhati i u vrlo kratkom vremenu prikupio je gotovo 10 000 sljedbenika, što je zasigurno vrlo zavidna brojka.

  Sada je jedna situacija definitivno uzburkala cijelu javnost, jer je policija u gradu pronašla automobil iz 2015. godine koji ima lažnu registraciju i koji je kupio za svoju suprugu. Policija ga pokušava pronaći, ali njega nema nigdje, kao ni u rodnom Brestaču. Svi sumnjaju na najgore …

  LEAVE A REPLY