Srbi pohrlili u šumu da nađu lijek protiv k0r0ne: evo koju biljku traže i u čemu je njena tajna

  0
  1844

  Iako smo već ušli u mjesec travanj, mjesec kada su liječnici najavili da virus korone još uvijek može malo splasnuti, još uvijek imamo novi val ovog virusa, a sve veći broj zaradio je tu pošast 21. stoljeća. Rijetki su oni koji su ostali netaknuti, a ljudi sa sve većim strahom očekuju što će se dogoditi u narednom razdoblju.

  Proces cijepljenja već je započeo, ali opet imamo one ljude koji jednostavno ne žele nešto primiti, čiji sastav uopće nisu upoznati. Sve u svemu, liječnici su i dalje s velikim upitnikom nad glavom, jer još uvijek nije moguće sa sigurnošću utvrditi što je vrlo dobro za organizme, zaštititi čovjeka i podići razinu njegovog imuniteta. Danas govorimo o proljeću i o biljkama koje počinju u ožujku i travnju.

  Jedan od njih je zasigurno popularni češnjak, u narodu poznat i kao srijemoš. Vrlo je zdrav za tijelo, pun je antioksidansa koji ubijaju sve moguće viruse u vašem tijelu. Za razliku od češnjaka, uglavnom se preferira jesti sirovo i to u obliku salata, a tada ima najveći mogući učinak na samu osobu.

  Stručnjaci u području biokemije kažu da ima 30% više alina nego što češnjak zapravo ima. U narodu ga nazivaju i medvjeđom travom, ili divljim češnjakom, zato nemojte da vam bude teško, otiđite u prirodu i na vrijeme se opskrbite prirodnim lijekom za cijeli organizam.

  LEAVE A REPLY