Poznata srpska starleta pronađena mrtva u kolima dana nakon što je njen nestanak prijavljen policiji – u telefonu pronađen broj ministra vlade, u hotelu bila s ovim popularnim pjevačem

0
2630

Ovaj dan obilježit će i crna kronika koja je sve prisutnija u medijima, kao i na društvenim mrežama. Jednostavno nas ponekad trgnu ubojstva i silovanja, koja možemo čitati iz dana u dan i sve nam se događa vrlo blizu, a nažalost više ne čitamo takve scene na internetu koje su se dogodile negdje u Americi.

Danas se obilježava 5. godišnjica brutalnog ubojstva poznate srpske pjevačice Jelene Marjaanović koja je pogubljena 2. travnja na nasipu u Crvenki, a prvooptuženi je njezin suprug Zoran, koji, vjerovali ili ne, još nije završio u zatvoru, medijima do danas jednostavno ne može doći k sebi iz silnog gubitka. Noću ne spava, a još uvijek ne može početi raditi svoj redoviti posao u studiju kao producent.

Danas ćemo se prisjetiti i ubojstva, koje se dogodilo samo 2 godine prije brutalnog ubojstva Jelene Marjanović. Slađana Guduras bila je poznata srpska starleta, koja je također nestala, a policija ju je tražila punih 6 dana, da bi na kraju pronašla njezino beživotno tijelo. Prije nego što je nestala, povjerila se svom dobrom prijatelju Mikiju Mećavi, da je netko neprestano prati i strahuje za njezin život, ali on je smatrao da ima neku paranoju.

Nakon toga se zaključala u kuću, a vrlo je rijetko izlazila van, bojala se i vlastite sjene. Bila je čak uvjerena da joj bivši dečko želi odsjeći glavu. Sve u svemu, još nitko nije optužen za njezino ubojstvo.

LEAVE A REPLY