POGLEDAJTE DJEVOJKU ĐORĐE DAVIDA! Ona mu je rodila kćerku, a krije je od medija! Evo kako izgleda, kakva ljepotica

0
834

Rocker kaže da voli skinuti sve sa sebe kad uđe u stan i okrenuti se kreativnom poslu, zbog čega misli da ne bi bio dobar otac da živi obiteljskim životom.

Poznati roker Đorđe David godinama je u dugoj i sretnoj vezi s lijepom Anom, s kojom je dobio kćer Stasu, a sada objašnjava zašto žive na različitim adresama i zašto “luđaku poput njega treba osobni prostor”.

– Sviđa mi se što svi misle da imam ženu, a Ana je zapravo moja djevojka. Da želim imati ženu, oprati i kuhati za mene, uzeo bih sobaricu, ovako uživamo u zajedničkim trenucima. Imati djevojku u ovoj dobi privilegija je i san svakog muškarca, ona se jako razumije u moj posao i vrlo je inteligentna osoba, užasno sigurna u sebe, jer samo na taj način može ući u priču s luđakom poput mi. Stoga mi je prvi tjedan na lutriji, a drugi redovito igram na lutriji, pa će se valjda i meni dogoditi – sa smiješkom kaže poznati roker i dodaje zašto život žive na dvije adrese:

– Kao starac imao sam dijete i ne možeš promijeniti starca. U ovom poslu u kojem smatram da sam dobar prema djetetu i prema svojoj Ani, moram imati oduška za sebe i svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skinem, jer je moj trg moja sloboda, gdje si dajem pravo na opuštanje i sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak ostavim po strani. Imati bend, raditi za “Zvezde Granda”, imati obaveze raditi s kandidatima, biti posvećen svom poslu i točan u svemu, vrlo je zahtjevno. Morate biti natprosječni na svim poljima, to uzrokuje ogromnu odgovornost i moram imati taj trenutak da se opustim. Čim uđem u stan potražim tu slobodu, moj fetiš i trenutak mi napune baterije. Tamo stavim mozak na civiluk i osvježim neke druge ideje, svoju drskost i sve ono što me nadahnjuje.

Đorđe je većim dijelom ušao u svoje šesto desetljeće, ali ne dopušta da ga godine koče, već živi punim plućima. Ipak, ono što mu dalje pomaže da izgleda dobro i osjeća se dobro su svakodnevni treninzi koji mu ne nedostaju.

LEAVE A REPLY