BILA JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA HOLIVUDA, A ONDA SU JOJ LJEKARI REKLI DA VIŠE NIKADA NEĆE HODATI- Danas je totalno neprepoznatljiva- GDJE JE NESTALA ONA LJEPOTICA ? (FOTO)

  0
  535

  Legendarni glumački par – Michael Douglas i Kathleen Turner ponovno su zajedno na ekranima. Ovog puta Michael i Kathleen glume u seriji “Metoda Kominsky” u kojoj će glumiti bivše supružnike. Kathleen se mnogi sjećaju po filmu “Lov na zeleni dijamant”, no očito je da danas izgleda puno drugačije od izgleda kad je taj film snimila 1984. godine. Bila je neko vrijeme i povukla se iz javnosti zbog velikih zdravstvenih problema s čijim se posljedicama bori i danas

  Michaela Douglasa i Kathleen Turner ponovno gledamo zajedno, u seriji “Metoda Kominsky” u kojoj će glumiti bivše supružnike. Mnogi je pamte po sjajnoj ljepoti i plavoj kosi i uvojcima. Početkom devedesetih dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis, a liječnici su joj čak rekli da više nikada neće hodati.

  No, tražila je mišljenja drugih stručnjaka i tako pronašla adekvatnu terapiju koja ju je držala na nogama, ali uzela je danak i na drugim stvarima, pogotovo je sve to ostavilo traga na njezinu tijelu, a bilo je i priča da je postala ovisna. o alkoholu

  Kaže da u početku nije bilo tako, ali da se kasnije prepustila alkoholu jer je htjela smanjiti bol i počela piti jer su joj lijekovi zamaglili glavu, a s vremenom je sve to izmaklo kontroli pa je morao se naviknuti. Bila je jedna od onih koja je javno progovorila o svom izgledu i brutalnom seksizmu na glumačkoj sceni:

  “Ljut sam zbog svega i svačega, zbog nepravde u svijetu. Reumatoidni artritis pojavio se u mojim kasnim tridesetima – kad se Hollywood zadnji put smatrao jednom od vodećih, seksualno atraktivnih dama. Najteže mi je palo što sam samopouzdanje izgrađivao na svom fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, tko sam onda bila? “, Rekla je glumica.

  Kaže da se u svojoj karijeri susrela i sa stavom da su “žene imovina kojom se treba što više služiti”, a surađivala je i s nekim kolegama koji žene nisu poštovali i koji su žene podcjenjivali. Prema njezinim riječima, Kathleen, Bert Reynolds i Nicholas Cage bili su takvi.

  LEAVE A REPLY