Žiri Zvezda Granda mu predviđao blistavu karijeru, jako mlad je doživio infarkt: Danas ne liči na sebe, evo šta je ostalo od njega

  0
  2073

  Krenimo malo danas sa Zvijezdama Granda i s vijestima iz ove emisije koja se emitira od 1998. Počeo je kao vrlo ambiciozan projekt, ali Saša Popović i Lepa Brena nisu imali pojma koliko će daleko i visoko ići ovaj vrlo zanimljiv program. U vrlo kratkom vremenu od svojih su pobjednika stvorili pravi mali pjevački raj koji danas dominira cijelim Balkanom.

  Sa svakim su sklopili vrlo dobar ugovor, pa su obje strane bile više nego zadovoljne. Darko Lazić, Milan Stanković, Rada Manojolović, samo su neka od imena koja su izašla pod etiketom poznate Grand produkcije. A oni koji nisu pobijedili, neki od njih imali su sjajne karijere, dok uvijek mora biti onih koji nisu uspjeli u pjevanju, pa su se posvetili nekim drugim karijerama.

  Nemanja Nikolić jedan je od njih, a pojavio se davne 2003. godine i ušao u finale, ali nikada nije dostigao razinu koja se od njega zapravo očekivala. Imao je sjajnu karijeru u sljedeće 2 godine, čak je objavio i jedan album, koji je solidno prošao, ali onda se iznenada naglo povukao sa scene.

  Novinari su tek sada došli do podataka da je imao srčani udar i da je to definitivno utjecalo na daljnji razvoj njegove karijere. Podsjećamo, bio je u prvom sastavu s Tanjom, Baneom i ostalim zvijezdama koje su doslovno sve do danas napravile sjajne karijere. Međutim, jako se udebljao, a danas radi potpuno drugačiji posao.

  LEAVE A REPLY