Šok ispovijest Srpkinje koja skida mladićima nevinost kod Valjeva – ja sam zadovoljna, ide osao, najbolji su oni od 13 do 15 godina, ne znaju puno a plaćaju lijepo

0
3555

Danas govorimo o vrlo zanimljivoj temi, koja je oduvijek bila tabu, ali bilo je vrlo dobro poznato da je ovaj posao vrlo dobro funkcionirao u svim dijelovima svijeta, bez obzira na njegov standard. Ljudi, odnosno muškarci, uvijek nađu dodatni dinar da se malo opuste s „damama noći“, a da ne saznaju za njegove aktivnosti.

Društvo je na te žene uvijek gledalo kao na negativnu stvar, a zapravo je 90% njih prisiljeno raditi takav posao kako bi lako mogle preživjeti u teškim vremenima. Nedavno smo imali članak o srpskoj prostitutki koja je, prema njezinim riječima, imala preko 50 000 klijenata i koja joj je jako dobro platila, a svoja je iskustva podijelila u reality showu “Parovi”.

Tada je šokirala cijelu Srbiju kada je s unuka Ere Ojdanića skinula traperice i usmeno ga zadovoljila pred TV kamerama. Nastavljamo naš današnji članak u istom tonu, a riječ je o ženi koja ima 43 godine i koja je bivša učiteljica, ali bila je višak, pa je započela s ovom vrstom zanata, čisto da bi preživjela i platila račune .

Prvo je išla sa svojim studentima, koji su zapravo prvi put učili kako se seksati, od kojih većina nije ni naplaćivala svoje usluge. Oni malo stariji vrlo su brzo čuli za to, a tarifa je bila od 20 do 40 eura, pa je posao vrlo brzo počeo cvjetati. ; nije poput drugih da stoje na cesti. Radi svoj posao iz topline svog doma. Jeste li čuli za nju i koja su vaša mišljenja o svemu?

LEAVE A REPLY