Ovo je vila na Cetinju u kojoj živi MARIJA MILOŠEVIĆ – uvijek je zaključana, spuštene roletne, evo šta joj je tata ispred kuće ostavio

  0
  2310

  Cijela Srbija je opet u znaku da se svi opet sjećaju Slobodana Miloševića, neki s tugom u mislima, dok ima i onih koji progutaju knedle kad se spomene njegovo ime i prezime. Čovjek čiji je dan bio godišnjica njegove smrti i jedna od najpoznatijih vođa u regiji, Jovana Jeremić, izrazila je javno žaljenje zbog odlaska, prema njezinim riječima, velikog predsjednika.

  Upravo iz tog razloga nedavno je pokrenuta serija o državnoj frekvenciji koja u velikoj mjeri govori o njegovom životu, a ulogu njegove kćeri maestralno je izvela Mirjana Karanović koja ju je u potpunosti i profesionalno skinula do samog kraja. Posljednjih dana objavljeno je puno članaka o smrti srbijanskog predsjednika koji su govorili o nekim detaljima iz njegove ćelije u Haagu, kao i o misteriju koji okružuje cijeli ovaj slučaj.

  Upravo su iz tog razloga srpski novinari malo pažnje obraćali na njegovu kćer koja danas ima 53 godine i koja živi u Crnoj Gori na Cetinju. Ogromna vila, rolete su stalno spuštene, uvijek je u crnom i rijetko komunicira sa bilo kojim susjedom, a ljudi iz ovog grada to opisuju kao totalnu nakazu. Ima i muškarca po imenu Toto koji joj pomaže u kućanskim poslovima, ali trenutno je s bratom u Rusiji.

  Potpuno je promijenila način na koji joj je otac umro, a kako kažu, čak i kad joj dođe rodbina u posjet, vrati ih s kapije. Osim Tota, ima još jednog muškarca koji joj pomaže, a za kojeg se sumnja da joj je partner.

  LEAVE A REPLY