Još jedna teška smrt u godini u kojoj smo čekali sreću – nažalost, odlazi, napušta nas

  0
  16109

  2021. je svakako trebala biti godina da se riješimo dosadnog virusa korone, međutim, svi oni stručnjaci koji su naglasili da ćemo se tako lako riješiti ove pošasti 21. stoljeća, jako su pogriješili u svojim predviđanjima. Što je još gore, prema najnovijim informacijama, koliko god sporo cijepljenje teklo, jasna je sumnja da će cijela priča biti gotova do kraja sljedeće godine.

  Da stvar bude gora, cijeli potres Covid-a 19 početkom godine pratili su potresi koji su opustošili središnji dio Hrvatske, a sve se još uvijek nije pravilno smirilo. Sada je postupak cijepljenja u trendu, a Srbija prednjači, a druge zemlje zaostaju za njim. Mnogi ljudi su nas napustili u smislu covid 19, a ti brojevi nažalost neće odgovarati.

  U posljednjih 6 mjeseci napustili su nas Đorđe Balašević, Džej Ramadanovski, a Predrag Živković Tozovac je u vrlo lošem stanju i nalazi se u bolnici u kojoj je povezan s kisikom. U posljednjem pozivu iz bolnice molio je da ga puste kući, jer nije mogao sve to podnijeti. Smrt i bolest su svuda oko njega. Danas govorimo o Goci Božinovskoj koja u privatnom životu trpi pravu kušnju. .

  Ona nema posao, sin mora imati dijete, a sve rezerve koje je imala potrošene su kako treba. Povrh svega, ima umiruću majku koja živi mnogo dalje od Beograda i kojoj je potrebna 24-satna njega. Puno joj pomaže sestra koja je s njom 7 dana, a onda dolazi Goca. Kako je navela, pitanje je kako je još uvijek živa, ali kaže da je to fenomen i da jednostavno otima prokletu smrt.

  LEAVE A REPLY