Baba je od glave do pete, a obukla je ovo sa 66 godina – kako je nije stid svojih godina, ogromna sramota

  0
  19016

  U današnje vrijeme, kada otvorite Instagram, golotinja vas preplavi sa svih strana, a žene i muškarci sve se više fokusiraju na taj segment svoje osobnosti. Jednostavno, više ne birate na koji način ćete se naći na listi poželjnih ljudi na Instagramu, jer je vrlo važno koliko sljedbenika i lajkova imate u današnje vrijeme.

  Najbolji primjer takvog razmišljanja je jelen Karleuđa koja ima preko 2 milijuna sljedbenika, a kad pogledate njezine postove, radije biste pomislili da je ona tinejdžersko koplje koje ima 18 godina, a ne odrasla i zrela žena koja ima Dvoje djece i dva braka iza nje. Nažalost, trend mladih žena počeo je prisiljavati starije osobe u velikoj mjeri, pa se ne čudimo kad vidimo jednu Nedu Ukraden koja je u velikoj mjeri baka, a ona svlači kupaći kostim i pokazuje svoju intimu ljudi.

  Od sada govorimo o Snežani Savić, poznatoj glumici i pjevačici koja je nedavno napunila 66 godina, a u mladosti je sijala paniku među muškarcima. Njezina ljepota bila je neopisiva, a koliko je magnet bila za muškarce pokazuje činjenica da je Slobodan Milošević zbog lijepe Snežane želio napustiti tadašnju suprugu. međutim, nije željela biti s oženjenim muškarcima, pa je on na početku odustao.

  Iako je već ušla u sedmo desetljeće svog života, Snežana Savić i dalje je vrlo lijepo oblikovana žena, a svoje ženske atribute zna nositi sa stilom. Nedavno je dala intervju za Prvu TV, a imala je i više od kratke suknje, koja je pokazivala njene lijepe noge. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY