Udarna vijest – popularna nogometna zvijezda sebi oduzela život – pred njim je bio cijeli život, svi u suzama

0
2348

U nastavku današnjeg članka slijedi još jedna tužna vijest, koja je povezana s crnom kronikom. Svjedoci smo da ljudi u posljednje vrijeme rade sve i da nam zlo jednostavno dolazi kad otvorimo internetske portale. Svega ima, obiteljsko nasilje, maloljetnička delinkvencija, ubojstva, pljačke i drugi prekršaji.

Međutim, općenito, ljude najviše boli kada nas napusti mlad život, a prije toga bila je to vrlo dobra karijera u sportu ili nekoj drugoj grani kulture. Danas govorimo o mladom igraču američkog nogometa koji je nažalost umro u cvijetu mladosti. Predvidjeli su mu vrlo dobru i sjajnu karijeru, ali sudbina mu je odlučila stati na put.

Zove se Ty Johnson, i bio je najbolji na svom Sveučilištu UCL, a bio je pod budnim okom mnogih menadžera, koji su ga već uzeli. Svakako je trebao biti najveća zvijezda nadolazećeg ljetnog drafta, a većina stručnjaka predviđala mu je briljantnu NFL karijeru.

Utah Atletics ,. njegova srednja škola i klub u kojem je odrastao, oglasio se putem svoje službene društvene mreže i izrazio sućut svojoj obitelji. Prema prvim informacijama, smrtno je stradao u pucnjavi koja se dogodila prije par noći, a za sada policija nema informacije o tome kako se sve uopće dogodilo i što je radio tako kasno u noć vani.

LEAVE A REPLY