PARA IDE NA PARU, A UŠ NA FUKARU- Naš poznati pjevač zarađuje gomile novca od novoga biznisa kojeg je pokrenuo- POSLA IMA , BEZ OBZIRA NA KORONA VIRUS (FOTO)

0
923

Iako epidemiološka situacija u Srbiji uopće nije dobra, za našeg poznatog folk pjevača Sašu Matića nema zime, jer je uspio pokrenuti privatni posao koji mu ide više nego dobro. Prošle godine on i njegova dva poslovna partnera započeli su izgradnju objekta s 30 stanova na Tari, a neki dan prodao je posljednji stan za 100 tisuća eura. cijena najmanjeg stana od 35 kvadrata je 50 tisuća eura, dok je najveći stan dvostruko skuplji, a na ovu temu novinarima je blizak izvor blizak otkrio:

“Iako zgrada još uvijek nije u potpunosti dovršena, sve je rasprodano. Dok je objekt bio u izgradnji, kupci su nazvali i uzeli svoj prostor na planini. S obzirom na to da Matić zbog prirode posla poznaje puno ljudi, kontaktirali su ga uglavnom zainteresirani, a on ih je uputio svojim suradnicima koji su zaduženi za prodaju. Prije nekoliko dana prodan je posljednji stan, i to onaj koji je Matić želio zadržati od sebe i svoje obitelji. Zbog velikog interesa Saša i njegovi partneri kupili su još jedno veliko zemljište pa sada na tom mjestu planiraju sagraditi još veći kompleks koji se nalazi nedaleko od prvog izgrađenog:

“Još nije odlučeno hoće li biti apartmana ili hotela. Sve je u procesu dogovora. Majstori će u petom mjesecu  izaći na teren i započeti izgradnju velikog objekta koji će sigurno razvijati turizam na Tari. Brojni arhitekti zaduženi su za ovaj projekt “, rekao je izvor. Doznaje se da su stanovi koji su već prodani opremljeni najmodernijom opremom, a sam pjevač u početku je oklijevao hoće li ih prodati ili iznajmiti, no na kraju su zaključili da je najbolje da ih prodaju, a 20 stanova je prodana dok je kompleks još bio u izgradnji. Tako je Sašaa pokazao da se i tijekom virusa korone može zaraditi velik novac, tko zna kako

LEAVE A REPLY