Ova stvar u kući izaziva smrt – mnogi je imaju, bacite je odmah

0
1628

Jedno vrlo jednostavno pitanje za danas, a to je jeste li praznovjerni i koliko vjerujete u neke stare narodne priče? Na Balkanu je vrlo uobičajeno vjerovati u horoskope, stare narodne priče, bake, ali i gatare, vještice, hodže koje se bave vrlo neobičnim i mističnim stvarima, a neke od njih skrivaju pod krinkom vjere i boga, samo da bi izvukli sav novac od siromašnih ljudi.

Mnogi ljudi, posebno oni stariji, puno vjeruju u neke sitnice za koje misle da im mogu donijeti sreću, a u nekim slučajevima i nesreću u obitelji i u samoj kući. U nastavku današnjeg članka donosimo jedan i više nego koristan savjet, ono što ne biste trebali imati u kući, ako ne želite da se negativna energija uvlači u vas.

Danas govorimo o Feng Shuiju, staroj azijskoj tehnici, koja ima puno pametnih stvari koje se danas mogu koristiti. Prema njihovim riječima, ako želite imati više novca sa sobom, nikada ne vadite jedan novčić iz novčanika, što će privući druge novčiće da se slijevaju u vaš novčanik.

Ali ono što biste trebali ukloniti iz svoje kuće svakako je stara stolica koja više nema nikakvu svrhu, a ovdje posebno mislimo na stare drvene stolice za ljuljanje. Izvor su loše i negativne energije s kojom bi se danas definitivno trebalo nositi.

LEAVE A REPLY